TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 367 kord(a)
Alla laetud 38 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Bakterikultuuriga rikastatud rukkijahu tehnoloogia väljatöötamine. Development of starter culture enriched rye flour 
Autor Metusala, Käty 
Märksõnad rukkijahu, rikastatud jahu, Lactobacillus brevis, HPLC, kasvukeskkond, kasvuparameetrid, toiduainetetehnoloogia, protektandid sahharoos ja GOS, leiva sensoorne analüüs, magistritööd
rye flour, enriched flour, Lactobacillus brevis, HPLC, growth environment, growth parameters, food technology, protectants sucrose and GOS, bread sensory evaluation, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Sarand, Inga ; Viiard, Ene 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel est 
Õigused piiratud ligipääs
limited access 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing