TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 303 kord(a)
Alla laetud 40 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Marmelaaditäidise parameetrid „One-shot“ tehnoloogiale. Jelly parameters for „One-shot“ technology 
Autor Harak, Mirjam 
Märksõnad marmelaad, toiduainetetehnoloogia, "One-shot" tehnoloogia, reoloogia, viskoossus, tekstuur, magistritööd
jelly, food technology, One-shot technology, rheology, viscosity, texture, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kõrge, Kristi ; Laos, Katrin 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel est 
Õigused piiratud ligipääs
limited access 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing