TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 338 kord(a)
Alla laetud 43 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Kõrge proteiini sisaldusega pärmi ja pärmiekstrakti arendus. Development of high protein yeast and yeast extract 
Autor Anisimova, Polina 
Märksõnad pärm, pärmiekstrakt, Saccharomyces cerevisiae, proteiin, magistritööd
yeast, yeast extract, Saccharomyces cerevisiae, protein, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Nisamedtinov, Ildar ; Kevvai, Kaspar 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel eng 
Õigused piiratud ligipääs
limited access 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing