Vaadatud 286 kord(a) Alla laetud 42 kord(a) alates 1.01.2018 |  (0 MB) | |
| | |
Pealkiri |
Laktoosivaba jäätise struktuuri- ja maitseomadused säilimisel. Structural and taste characteristics of lactose free ice cream during preservation |
Autor |
Karro, Kaisa |
Märksõnad |
jäätisetehnoloogia, laktoosivaba jäätis, laktoosivaba tooraine, magistritööd
ice cream technology, lactose free ice cream, lactose free ingredients, master's theses |
Kirjeldus |
Lühikokkuvõte
Abstract |
Juhendaja |
Laos, Katrin ; Kõrge, Kristi |
Kaitsmiskuupäev |
10.06.2015 |
Keel |
est |
Õigused |
piiratud ligipääs
limited access |
Asutus |
Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology |
Teaduskond |
Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology |
Instituut / kolledž |
Toiduainete instituut
Department of Food Processing |
|