TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 286 kord(a)
Alla laetud 42 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Laktoosivaba jäätise struktuuri- ja maitseomadused säilimisel. Structural and taste characteristics of lactose free ice cream during preservation 
Autor Karro, Kaisa 
Märksõnad jäätisetehnoloogia, laktoosivaba jäätis, laktoosivaba tooraine, magistritööd
ice cream technology, lactose free ice cream, lactose free ingredients, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin ; Kõrge, Kristi 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel est 
Õigused piiratud ligipääs
limited access 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing