TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 338 kord(a)
Alla laetud 23 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Etanooli sisalduse mõju koorepumati kompvekkide säilivusele. The influence of ethanol on the shelf-life of chocolate candies with fondant filling 
Autor Krusell, Triin 
Märksõnad šokolaad, pumat, etanool, kompvekid, magistritööd
chocolate, fondant, ethanol, candies, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel est 
Õigused piiratud ligipääs
limited access 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing