TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 317 kord(a)
Alla laetud 24 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Rasvasisalduse ja säilitustemperatuuri mõju liivatainaküpsiste omadustele. The influence of fat content and storage temperature on the properties of shortcrust pastry cookies 
Autor Kruus, Kadi 
Märksõnad katseküpsised, rasvasisaldus, säilitustemperatuur, säilivusaeg, vee aktiivsus, niiskussisaldus, sorptsiooniisotermid, tugevus, värvus, sensoorsed omadused, magistritööd
test cookies, fat content, storage temperature, self-life, water activity, moisture content, sorption isotherms, strenght, color, sensory qualities, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel est 
Õigused piiratud ligipääs
limited access 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing