TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 301 kord(a)
Alla laetud 20 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Uue rukkileivatoote arendamine. Developing a novel rye bread product 
Autor Pariis, Grete Kristel 
Märksõnad tootearendus, innovatsioon, kääritatud rukkitaigen, kuivatatud rukkileivatoode, magistritööd
product development, innovation, rye sourdough, dryed rye bread product, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Vokk, Raivo 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel est 
Õigused piiratud ligipääs
limited access 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing