TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 383 kord(a)
Alla laetud 30 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Kiudaine põhiste materjalide omadused ning kasutamine keeduvorsti valmistamiseks. Properties of fiber-rich plant materials, and their application to produce cooked sausage 
Autor Viik, Kristiina 
Märksõnad kiudained, keeduvorst, tekstuur, magistritööd
dietary fiber, fiber-rich material, cooked sausages, texture, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin 
Kaitsmiskuupäev 20.01.2015 
Keel est 
Õigused piiratud ligipääs
limited access 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing