TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 913 kord(a)
Alla laetud 77 kord(a) alates 1.01.2018

(20.9 MB)

Pealkiri Diversity and Stability of Lactic Acid Bacteria During Rye Sourdough Propagation. Piimhappebakterite mitmekesisus ja stabiilsus rukkileivajuuretise uuendamisel 
Valdkond Natural and Exact Sciences B
Loodus- ja täppisteadused B 
Autor Viiard, Ene 
Märksõnad rye sourdough, lactic acid bacteria, microbial communities, dissertations,
rukkileivajuuretis, piimhappebakterid, mikroobikooslused, dissertatsioonid 
Väljaandja TUT Press
TTÜ Kirjastus 
Juhendaja Sarand, Inga 
Kaitsmiskuupäev 12.12.2014 
Identifikaator ISBN 9789949237050 (publication)
ISBN 9789949237067 (pdf)
ISSN 14064723 
Keel eng 
Asutus Tallinn University of Technology
Tallinna Tehnikaülikool 
Teaduskond Faculty of Chemical and Materials Technology
Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond 
Instituut / kolledž Department of Food Processing
Toiduainete instituut