TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 870 kord(a)
Alla laetud 68 kord(a) alates 1.01.2018

(27.1 MB)

Pealkiri Determination of B-group Vitamins in Food Using an LC-MS Stable Isotope Dilution Assay. B-grupi vitamiinide määramine toiduainetes kasutades LC-MS isotoop-lahjenduse meetodit 
Valdkond Natural and Exact Sciences B
Loodus- ja täppisteadused B 
Autor Hälvin, Kristel 
Märksõnad B group vitamins, liquid chromatography (LC), mass spectrometry (MS), food, dissertations,
B grupi vitamiinid, vedelikkromatograafia (LC), massispektromeetria (MS), toiduained, dissertatsioonid 
Väljaandja TUT Press
TTÜ Kirjastus 
Juhendaja Nisamedtinov, Ildar 
Kaitsmiskuupäev 28.11.2014 
Identifikaator ISBN 9789949236947 (publication)
ISBN 9789949236954 (pdf)
ISSN 14064723 
Keel eng 
Asutus Tallinn University of Technology
Tallinna Tehnikaülikool 
Teaduskond Faculty of Chemical and Materials Technology
Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond 
Instituut / kolledž Department of Food Processing
Toiduainete instituut