TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 353 kord(a)
Alla laetud 27 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Erineva päritoluga küüslaukude antioksüdantsus. Antioxidative properties of garlics from various origins 
Autor Rosend, Julia 
Märksõnad allium sativum, küüslauk, must küüslauk, antioksüdantsus, antioksüdandid, tervis, kemolüminestsents, PHOTOCHEM ®,
allium sativum, garlic, black garlic, antioxidative properties, antioxidants, health, chemiluminescence, PHOTOCHEM ® 
Kirjeldus Sisukokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Vokk, Raivo 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2014 
Keel est 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing