TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 454 kord(a)
Alla laetud 32 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Astelpaju- ja kuuseekstrakti baasil valmistatud lihamarinaadid. Meat marinades based on sea buckthorn and spruce extracts 
Autor Parman, Grethel 
Märksõnad lihamarinaad, astelpaju,
meat marinade, sea buckthorn 
Kirjeldus Sisukokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Timberg, Loreida ; Reede, Tiia 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2014 
Keel est 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing