TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 336 kord(a)
Alla laetud 14 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Laktaasi mõju laktoosi hüdrolüüsile jäätisesegus. The effect of lactase on the hydrolysis of lactose in ice cream mixture 
Autor Spriit, Meelika 
Märksõnad jäätis, hüdrolüüs,
ice cream, hydrolysis 
Kirjeldus Sisukokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2014 
Keel est 
Õigused Õigused piiratud, kuna töö sisaldab konfidentsiaalset infot 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing