TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 446 kord(a)
Alla laetud 15 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Puuvilja-marjapüreeta marmelaadimassi säilitamistemperatuuri ja –aja mõju lõpptoote omadustele. The effect of storage temperature and time of jelly mixture without puree on the properties of final product 
Autor Kaasik, Kristina 
Märksõnad marmelaadimass, tekstuur,
jelly mixture, texture 
Kirjeldus Sisukokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2014 
Keel est 
Õigused Ligipääs piiratud, kuna sisaldab ettevõtte konfidentsiaalset infot 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing