TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 9 kord(a)
Alla laetud 1 kord(a)

(0 MB)

Pealkiri Levinumate Läänemere makrovetikate Oomega-3 rasvhapete sisaldus.
The omega-3 fatty acid content of the most common Balic seaweeds. 
Autor Luhila, Õnnela 
Märksõnad Läänemeri, makrovetikad, oomega-3 rasvhapped, gaaskromatograafia, mass-spektroskoopis, bakalaureusetööd
The Baltic Sea, seaweed, Omega-3 fatty acids, gascromatography, mass-spectrometry, bachelor`s theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Paalme, Toomas; Kuhtinskaja, Maria 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2018 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö
Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology 
Allüksus Toidutehnoloogia osakond
Division of Food Technology