Vaadatud 9 kord(a) Alla laetud 1 kord(a) |  (0 MB) | |
| | |
Pealkiri |
Levinumate Läänemere makrovetikate Oomega-3 rasvhapete sisaldus.
The omega-3 fatty acid content of the most common Balic seaweeds. |
Autor |
Luhila, Õnnela |
Märksõnad |
Läänemeri, makrovetikad, oomega-3 rasvhapped, gaaskromatograafia, mass-spektroskoopis, bakalaureusetööd
The Baltic Sea, seaweed, Omega-3 fatty acids, gascromatography, mass-spectrometry, bachelor`s theses |
Kirjeldus |
Lühikokkuvõte
Abstract |
Juhendaja |
Paalme, Toomas; Kuhtinskaja, Maria |
Kaitsmiskuupäev |
07.06.2018 |
Keel |
est |
Õigused |
Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö
Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal |
Asutus |
Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology |
Teaduskond |
Loodusteaduskond
School of Science |
Instituut / kolledž |
Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology |
Allüksus |
Toidutehnoloogia osakond
Division of Food Technology |
|