TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 32 kord(a)
Alla laetud 7 kord(a)

(0 MB)

Pealkiri “Üllo” toime veini sensoorsetele omadustele ja sulfiti sisaldusele.
Impact of “Üllo purifier” treatment on sensory properties and sulfite concentration of wine. 
Autor Hammelberg, Anett 
Märksõnad veinid, bakalaureusetööd
wines, bachelor`s theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Paalme, Toomas 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2018 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö
Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology 
Allüksus Toidutehnoloogia osakond
Division of Food Technology