TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 13 kord(a)
Alla laetud 1 kord(a)

(0 MB)

Pealkiri Lõhe (Salmo salar) ja vikerforelli (Oncorhynchus mykiss) fileerimisjääkide väärindamise võimalused.
Possibilities to maximise the value of Atlantic salmon (Salmo salar) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss.) 
Autor Reitel, Keit 
Märksõnad vikerforell, lõhe, fileerimisjäägid, fileerimisjääkide väärindamine, kalaõli, kalanahast snäkid, kalahakkliha, magistritööd
salmon, rainbow trout, filleting by-products, adding value to filleting by-products, fish oil, fish skin snacks, minced fish meat, master`theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Timberg, Loreida 
Kaitsmiskuupäev 05.06.2018 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö
Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology 
Allüksus Toidutehnoloogia osakond
Division of Food Technology