TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 13 kord(a)
Alla laetud 1 kord(a)

(0.4 MB)

Pealkiri Erinevate juuretistega valmistatud Gouda juustude proteolüüsi eripära.
Characteristics of proteolysis in Gouda cheese manufactured with different starters. 
Autor Tärk, Maarika 
Märksõnad proteolüüs, kaseiinid, aminohapped, magistritööd
proteolysis, caseins, amino acids, master`s theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Stulova, Irina; Taivosalo, Anastassia 
Kaitsmiskuupäev 05.06.2018 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö
Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology 
Allüksus Toidutehnoloogia osakond
Division of Food Technology