TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 41 kord(a)
Alla laetud 10 kord(a)

(0.4 MB)

Pealkiri Peptiidide omastamine veinipärmides.
Characterization of peptide assimilation by wine yeasts. 
Autor Laos, Joanna-Maria 
Märksõnad veinipärmid, pärmidele omastatav lämmastik, peptiidid, peptiiditransporterid, magistritööd
wine yeast, yeast assimilable nitrogen, peptides, peptide transporters, master`s theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kevvai, Kaspar; Nisamedtinov, Ildar 
Kaitsmiskuupäev 05.06.2018 
Keel eng 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö
Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology 
Allüksus Toidutehnoloogia osakond
Division of Food Technology