TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 41 kord(a)
Alla laetud 9 kord(a)

(0.1 MB)

Pealkiri Soolaste spordibatoonide tootearendus tudraõli lisandiga.
Salty protein bars product development with Camellia oil additive. 
Autor Tamp, Mirjam 
Märksõnad spordibatoonid, vegan valgubatoonid, tudraõli, sojahakkmass, kaerahelbed, magistritööd
sports bars, vegan protein bars, camelina oil, soy textured protein, oat flake, master`s theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Vokk, Raivo 
Kaitsmiskuupäev 05.06.2018 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö
Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology 
Allüksus Toidutehnoloogia osakond
Division of Food Technology