TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 47 kord(a)
Alla laetud 12 kord(a)

(42.1 MB)

Pealkiri Functional Analysis of Ice-Binding Proteins and Practical Application in Ice Cream. Jääga seonduvate valkude funktsionaalne analüüs ja kasutamine jäätises 
Autor Kaleda, Aleksei 
Märksõnad ice-binding proteins, ice cream, dissertations,
jääga seonduvad valgud, jäätis, dissertatsioonid 
Kirjeldus Doctoral thesis 67/2018
Doktoritöö 67/2018 
Väljaandja TTÜ Press
TTÜ Kirjastus 
Juhendaja Laos, Katrin ; Braslavsky, Ido 
Kaitsmiskuupäev 13.12.2018 
Identifikaator ISBN 9789949833474 (publication)
ISBN 9789949833481 (pdf)
ISSN 25856898 (publication)
ISSN 25856901 (pdf) 
Keel eng 
Asutus Tallinn University of Technology
Tallinna Tehnikaülikool 
Teaduskond School of Engineering
Inseneriteaduskond 
Instituut / kolledž Department of Materials and Environmental Technology
Materjali- ja keskkonnatehnoloogia instituut