TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 


(3.7 MB)

Pealkiri Spice-Cured Sprats Ripening, Sensory Parameters Development, and Quality Indicators. Vürtsikilu valmimine, sensoorsete omaduste kujunemine ja kvaliteediindikaatorid 
Autor Timberg, Loreida 
Märksõnad fish, baltic sprat, curing technology, sensory, quality, microbiota, spice-cured sprat, dissertations,
kala, läänemere kilu, valmimine, tehnoloogia, sensoorika, kvaliteet, mikrobioloogia, vürtsikilu, dissertatsioonid 
Väljaandja TUT Press 
Juhendaja Paalme, Toomas 
Kaitsmiskuupäev 07.12.2012 
Identifikaator ISBN 9789949233755 (publication)
ISBN 9789949233762 (pdf)
ISSN 14064723 
Keel eng 
Õigused CC BY-NC-ND 3.0 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Material Technology 
Instituut Toiduainete instituut
Department of Food Processing